dimecres, 24 de març del 2021

Els meus dies dins del projecte Sóm el que mengem

11/1/2021

Avui és el primer dia del Projecte "Som el que mengem". En primer lloc, vull dir que el nom d'aquest projecte no m'ha cridat l'atenció, sinó que instintivament m'ha recordat a la meva mare, ja que ella sempre em diu aquesta frase i per tant he pensat que jo ja en sabia del que tractaríem. 

Ja al primer dia, hem visualitzat un vídeo que tracta del menjar ràpid i com aquest és produït i afecta a la nostra salut. Hem hagut de respondre què és el que ens ha cridat més l'atenció, i ho vull compartir amb vosaltres. Així doncs, m'he n'he adonat que realment la població tenim molt poca informació envers el què mengem, ja que el sistema actual només ens mostra el que els interessa. M'ha sobtat molt veure que aquestes empreses realment no es preocupen per la nostra salut, sinó que busquen la manera d'obtenir el major nombre de beneficis. 

Aquesta sessió m'ha fet pensar en les vagades que vaig al Mc'Donalds i me n'he adonat que realment no sóc conscient de lo perjudicial que és el menjar ràpid. 

18/01/2021

Avui, encara que ja havia sentit el concepte, he après què és la sovirania alimentaria i la petjada ecològica. A més, hem estat parlant de la sostenibilitat i considero que és un tema que se li hauría de donar molta més importància de la què se li dóna. Aquesta sessió m'ha fet reflexionar molt sobre com actuo jo respecte tots aquests temes i me n'he adonat que no sóc del tot conseqüent, ja que encara tenir el coneixement, moltes vagades li resto importància i no m'ho acabo de creure (no en sóc conscient) i per tant no col·laboro a favor de la sostenibilitat. És per aquest motiu que he decidit calcular la meva petjada ecològica. 

Com podeu veure tinc una petjada ecològica molt gran, i ara, que ja en sóc més conscient, intentaré canviar-ho. 

25/01/2021

Avui he recordat la sessió anterior i he volgut fer una entrada en aquest diari. Recordo, que, a part d'haver parlat de la sostenibilitat i la sovirania alimentària, també vam parlar de la certificació ecològica del menjar. Avui, estava amb la meva mare a la cuina i la crema d'avellanes estava a fora de l'armari, fa dies ja que per berenar em faig pa amb aquesta crema, i avui, no se com, ha sortit el tema, la meva mare havia comprat aquella crema d'avellanes al Veritas (Botiga ecològica) i ella deia que era més sana i ecològica. Així doncs, jo li he preguntat com ho sabia, i ella m'ha ensenyat els diferents etiquetatges. És per això que he pensat en aquesta sessió, ja que li he pogut explicar a la meva mare, també, algunes de les etiquetes i informació que no sabia i les diferències entre elles.

La meva mare amb la crema d'avellanes

15/02/2021

Avui ens han explicat com se cita amb APA, i com realitzar un treball. Encara que se m'ha fet una mica pesada aquesta classe, considero que em servirà moltíssim per tal de fer treballs de manera correcta, i crec que ho empleare amb totes les assignatures així com en futurs treballs de la carrera. 

22/02/2021

Avui he entregat l'exercici de metodologia. He volgut fer una entrada d'aquesta entrega ja que m'ha agradat moltíssim fer aquesta petita redacció i vull explicar la meva experiència breument. En aquest treball hem hagut de buscar un estudi relacionat amb els nostres objectius del treball en grup i analitzar com s'ha tractat el contingut. Així doncs, l'analisi de l'estudi m'ha permès ser més conscient dels diferents apartats en què consisteix un treball ben organitzat, i a mès m'ha aportat nous coneixements sobre els aliments trasgènics, els aliments ecològics i les seves diferents repercussions en la nostra salut. Si cliqueu aquí trobareu el meu treball. 

22/03/2021

Avui és l'últim dia de classe i no hi he pogut assistir. Faig aquesta entrada perquè no estic del tot bé i vull explicar els meus sentiments. Ahir a la nit no vaig dormir gaire, estic passant per una època amb molta ansietat i no em trobava bé, així que ahir a la nit vaig decidir prioritzar el meu cos abans que assistir en aquesta classe. Encara això em sento trista, perquè avui havia de fer la co-avaluació i no podré ser al costat dels meus companys fent la presentació final del nostre treball.   

Avui em sento com el color negre

 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONCLUSIÓ FINAL

Considero que aquest treball m'ha fet viure els tres projectes amb molta més profunditat. A més, al ser d'un format lliure considero...